Fantastisk mamma: Robyn O’Brien, som kjempet mot dårlig mat

i forrige uke ble jeg invitert til lunsj av folket på Stonyfield Farm Yoghurt. Vi er enorme forbrukere av produktene deres i mitt hjem, så vel som jeg var glad for å dra. Gjestetaleren var Robyn O’Brien, så vel som historien hennes flyttet meg.

Robyn snakket om nøyaktig hvordan for et par år siden, som en hektisk mamma til fire barn, følte hun at bare å mate klanen hennes var vanskelig tilstrekkelig, så vel som at hun ikke krevde å slå seg selv over det de virkelig spiste. Hun prøvde å holde dagligvarekostnadene i sjakk. Blå rør med yoghurt var ofte på menyen.

En dag hadde barnet hennes en skremmende allergisk reaksjon på egg. Da hun begynte å forske på matallergier, i tillegg til at hun fant mangelen på gratis informasjon, bestemte hun seg for å produsere en ressurs for husholdninger som takler dem, samt noen måneder senere ble allergier født.

Men vent, det er mer.

Robyn oppdaget mer så vel som mer om hva som nøyaktig er i matvarene våre, i tillegg til at det fant mye usunne og opprørende sannheter. Hun er en selvbeskrevet patriotisk konservativ, og følte seg ødelagt for å finne at USA tillater en hel masse komponenter i maten vår som ikke er aktivert i andre land. Selv nasjoner som er avhengige av USA for mathjelp, muliggjør ikke noen få av disse komponentene siden de ikke er bevist trygge. Det er ikke noe spørsmål våre bit ungdommer demonstrerer allergier i hastigheter uhørt da vi vokste opp.

Jeg er halvveis med Robyns bok, The Unsunty Truth, så vel som den rocker min verden. Jeg er glad for å ha tilfredsstilt henne og hørt historien hennes direkte fra munnen hennes, en mamma som ble overført til handling siden en tarmskyndig reise hun opplevde. Hun uttalte at å kjenne igjen barnet hennes hadde opplevd fra mat som hun selv hadde forberedt, samt tilbød henne var bare hjerteskjærende.

For å gjøre det ekte for deg, la meg dele dette eksemplet som jeg kom over på Healthy Kid Healthy World. Det er en amerikansk mot Storbritannia: Mac ‘n Cheese Smackdown. I utgangspunktet, i Storbritannia, lager Kraft en annen, tryggere Mac så vel som osteformulering. Ta en titt:

U.S. versjon av Kraft Mac & Cheese:

Anriket makaroniprodukt (hvetemel, niacin, jernsulfat [jern], tiamin mononitrat [vitamin B1], riboflavin [vitamin B2], folsyre), ostesaus (myse, tilpasset matstivelse, myseproteinkonsentrat, cheddarost [melk , Ostekultur, salt, enzymer], salt, kalsiumkarbonat, kaliumklorid, inneholder mindre enn 2% parmesanost [delskimmelk, ostekultur, salt, enzymer, tørket karnemelk, natrium tripolyfosfat, blåmuggost [melk, ost Kultur, salt, enzymer], natriumfosfat, mediumkjede -triglyserider, krem, sitronsyre, melkesyre, enzymer, gul 5, gul 6).

Storbritannias versjon av Kraft Mac & Cheese:

Makaroni (Durum hvete semulegryn), ost (10%), mysepulver (fra melk), laktose, salt, emulgerende salter (E339, E341), farger (paprikaekstrakt, beta-karoten)

Hmmph! Jeg frykter at denne bloggen ikke er stedet for å gå i detalj om implikasjonene av denne sammenligningen, men jeg ønsket å bringe den under oppmerksomheten din.

Matfargestoff = dårlig. Ikke kjøp det.

Blå yoghurt? unngå det. Se etter en som får fargen fra faktisk frukt, eller ekstra rødbetepuré for en ganske rosa.

Jeg setter virkelig pris på Robyns arbeid på denne arenaen.

Hva med deg? Er dette en omstendighet du er opptatt av, eller føler du deg irritert når folk forteller deg hva du ikke skal mate barna dine?

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *