Torsdag tretten: 13 ting som forveksler meg om førskole

Jeg vandret rundt internett og bestemte meg for å spille “torsdag tretten”, men hva skulle jeg komponere om? Jeg bestemte meg for at det ville være morsomt å fange noen få av hemmeligheten så vel som magi rundt Holdens aller første (overgangs) uke med førskole … noen få av tingene som vil være så gammel hatt om et par måneder.

Klar eller ikke, akkurat her kommer de til førskolen!

Hvem åpner lunsjboksen til lunsj? Jeg liker å anta at han ikke bare vil sitte der og gråte.

Vil han oppdage å reise en trike før de større ungdommene klipper ham ned på hagen? Bryr han seg eller er det bare meg?

Vil jeg oppdage å endre en bæsj bleie mens han står (som instruktørene kan)? Må jeg gjøre dette for å styrke alt det som er bra (inkludert inntakskostnadene) pottelæring? Jeg føler at jeg krever en hodelykt, en slange en boks med trykkluft, i tillegg til en boks med Q-tips for å gjøre det uten bare å snu ham på et skiftende bord.

Hvordan kan vi potensielt oppdage nøyaktig hvordan vi kommer ut av hjemmet sammen om morgenen? Dette er en enorm bekymring når jeg begynner å jobbe så vel som når Milo trenger å begynne å spise frokost.

De forskjellige aldersklassene er oppkalt etter dyr uten noen tilsynelatende rim eller grunn. Nøyaktig hvordan skal jeg oppdage alt den førskolen Lingo i tide? Er det “slug” før “dovendyr”? Og egentlig antar jeg at det ikke spiller noen rolle om Holden forstår så godt som jeg ikke så bra som han må lære meg, ikke sant?

Hvordan kan en enkelt voksen være ansvarlig for helse og velvære, så vel som lykke til fire til seks ungdommer når jeg sliter med mine to? Hva er galt med meg?

Hva oppstår hvis jeg ikke husker å indikere ham ut igjen? Nøyaktig hvordan fungerer hele denne henting av ting? Det ser så glatt ut som en utenforstående. Er jeg en innsider nå? Når vil jeg føle meg som en innsider?

Vil han være så godt varm for lur nå som jeg har fått ham den helt feil soveposen? Jeg fikk ham den til 45+ camping i stedet for 67+ felles naproom som sov. I tillegg til nøyaktig hvor snart vil Alec la meg kjøpe en ny?

Vil placebo -kjærligheten hans (“New Leonard”) så vel som smokkene gjøre teknikken for sin debut på Public Napping? Jeg kan ikke vente på Holden med å mestre “Sleeping on a Mat on the Floor” -ferdighet, men jeg er skeptisk.

Må jeg virkelig merke alt? Jeg liker å merke på en typisk dag, men nå føler jeg at jeg krever å skarpe magen før jeg sender ham av gårde om morgenen.

Skal han hente en rekke nye så vel som dårlige vaner fra Alpha -guttene så vel som kvinner i klassen hans?

Siden jeg sender Milo til nøyaktig samme sted (som starter neste uke), vil jeg kunne klare det gjennom det to-små personlige størrelseshullet i hjertet mitt?

Vil han fortsatt like meg best?

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *