6 grunner til at CVS er fantastisk for foreldre

takket være CVS for å ha sponset dette innlegget som en del av lanseringen av deres nye vitaminlinje: Radiance. Bla nedover for å finne gave!

Da min manns selskap delte ut CVS Extracare -kort, og jeg la den lille til nøkkelringen min, ble jeg bare delvis informert om de gode tingene som var i vente for meg. Jeg har allerede brukt CVS som apotek, men det er ganske mange ting å elske med det, inkludert det faktum at den enorme apotekkjeden nylig gikk bort fra millioner av dollar i omsetning da de sluttet å selge sigaretter. Her er seks grunner til at foreldre bør legge CV-er i listen over go-to-butikker.

1. Vi kan ikke huske alt. Når jeg innser at jeg trenger den unike kombinasjonen av våtservietter, cupcakeforinger og melk kl. 21.30, er CVS åpen. Sjekk nettstedet, ettersom noen av butikkene er åpne til midnatt, mens noen er åpne til kl.

2. Vi mister ting. Laura Bliel, mor til tre i Champaign-Urbana sier: “De sender ut fantastiske kuponger. 25% avslag? Ikke bry deg om jeg gjør det! ” Jeg kan ikke følge med på kuponger. Når du går inn i CVS, kan du imidlertid sveipe medlemskortet eller nøkkelringen på den røde maskinen, og det vil skrive ut alle kupongene og poengene du har tjent på kortet. På den måten, hvis du har mistet dem alle, vet du nå hva du har tjent før du begynner å handle.

3. Vi kan ikke huske alt. Sa jeg det allerede? Jeg kan ikke huske. CVS har en ny serie vitaminer kalt Radiance Platinum, som inkluderer alt fra folsyre til St. John’s Wort (et supplement som hjelper med positive stemninger) og til og med sjokoladesmakede supermatdrikkblanding. Post-barn, å ta vitaminer er en ting du kan gjøre for å hjelpe med hukommelse, fokus og konsentrasjon. Hold hjernen din sunn, mamas! Men hvis du er mer opptatt av hud og negler, kan disse tingene også ha nytte av det. Yay for konserveringsfrie organiske vitaminer som disse!

4. Våre ting forsvinner. Jeg må kjøpe en ny svart eyeliner omtrent hvert halvår. Ikke fordi jeg har brukt det, men fordi jeg plutselig ikke vil kunne finne det. CVS til unnsetning.

5. Dato natt. Når ektefellen min og jeg går på film – og jeg ikke er sikker på at det er en god idé å dokumentere denne praksisen i et offentlig forum – stopper vi vanligvis på CVS for at Candy skal gjemme seg i vesken før vi treffer teatret. Beklager, lokalt eide teatre. Jeg er vanligvis et bedre menneske enn dette. Eller noen ganger er jeg. Silicon Valley -bloggeren Becky Taylor fortalte meg at hun kjøper øl utelukkende på CVS på grunn av de fantastiske prisene. Hvem visste?

6. Influensa uten kostnad. Barna mine går til barnelege for influensa -skuddene sine. Men hvor går jeg? Jeg kan ikke takle en legeavtale for denne årlige oppgaven. CVS Minute Clinic vil koble foreldre som vil ha influensa og de vil håndtere forsikringen din. Det tok meg ti minutter på å fylle ut en kort form og få et influensa. Leksjonen? Bruk en tank top og cardigan når du får et skudd i offentligheten, ellers vil du trekke armen ut av nakken på genserkjolen din.

Og du kan vinne!
En vinner vil motta pris fra CVS verdsatt til $ 100:

$ 25,00 CVS gavekort

CVS Radiance Platinum gavekurv (ARV $ 75,00) som inkluderer:

Radiance Platinum vitamin E Olje

Radiance Platinum fiskeolje

Radianceâ Platinum vitamin D

Radiance Platinum Probiotic

Radianceâ Platinum Women’s Multivitamins.

{Vær tålmodig mens rafflecopter -widgeten laster}
En rafflecopter -gave

Avsløring: Jeg er stolt av å samarbeide med CVS/Apotek for denne “Radiance” “Shine Inside and Out” -kampanjen. Jeg blir sponset for å hjelpe til med å lede denne kampanjen, men alle uttrykte meninger er mine egne, og alle produktkrav eller programdetaljer som deles bør verifiseres på CVS.COM eller med de aktuelle produsentene.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *