Homebirth avsporet: Jennifer gikk til det medisinske anlegget

i dag har vi en gjestutgivelse (jeg er på ferie) fra Kindercycle Creator samt førstegangsmamma Jennifer Pesetsky.

Her er fødselen vi så for oss: vi ville arbeide hjemme. Jeg ville lage en type suppe eller lapskaus, kjæledyr vår kattete i tillegg til å gå utenfor og lukter luften, sjekket ut himmelen i tillegg til å berøre plantene. I nærheten av den faktiske fødselstiden, ville våre tre jordmødre dukke opp så vel som de ville legge kjølige kluter på hodet, gni ryggen, så vel som å hjelpe meg med de vanskeligste sammentrekningene. Deretter ville spedbarnet dukke opp i sin egen tid, så vel som å bli møtt av min gledede ektemann, våre jordmødre, vår meowing katt og meg. Hun ville bli satt på brystet mitt for å kose eller sykepleier, hva hun følte. Jeg ville være full av glede og lykke.

Og nå, virkeligheten.

Ja, vi organiserte en hjemmefødsel til tross for innvendinger fra noen husholdningsmedlemmer så vel som noen venner. Vi likte jordmødrene våre, så vel som de fantastiske fødselen før fødselen med dem der vi snakket om ernæring, samt lyttet til babyens hjerteslag. De komplimenterte den glatte huden min så vel som min faste abs. Jeg så frem til hvert besøk med dem.

Vi hadde noen hikke langs graviditetsstien. Jeg ble ansett som “avansert mors alder”, så vel som vi hadde to spontanaborter før dette svangerskapet. Siden jeg var i min alder, fikk vi en tidlig CVS -test som laboratoriet slo seg. Lang historie, men vi fikk ingen resultater fra den testen, så vel som måtte vente en måned på en amnio, så vel som oppdaget at alle så bra ut. Etter det var det ganske mye jevn seiling bortsett fra mine betente hender, noe som gjorde komponering og å lage helt umulig.

Tilbake til selve fødselen.

Spedbarnet vårt skulle komme en gang i slutten av mai eller begynnelsen av juni 2010. I slutten av april planla vi en babymoon samt en helgeferie for å feire min 39 -årsdag (jeg uttalte Advanced Morderal Age, ikke sant?) Natt til 26. april, Jeg sovnet så vel som drømte om varme kilder. Umm, nei. Det viste seg å ikke være varme kilder, men vannet mitt bryter så vel som å bryte så vel som å bryte. Etter litt panikk så vel som forvirring (“Det er også tidlig”, “hva som skjer”, “Jeg forventet ikke at det skulle være så mye vann!”), Kalt vi jordmødrene som nøye fortalte oss at vi ikke kunne Jeg har ikke en husfødsel siden vi var på 35 uker, noe som var tidlig for en hjemmefødsel. Spedbarnet kan ha underutviklede lunger eller andre problemer som vil trenge øyeblikkelig medisinsk anleggsoppmerksomhet.

Når vi følte oss litt sjokkerte, tok vi dusjer (dette var min manns konsept som var fantastisk), i tillegg til pakket poser til det medisinske anlegget som vi ikke hadde gjort eller organisert å gjøre. Vi gikk til det medisinske anlegget (en 2-block-tur), holdt hender, tar med oss ​​fødselsfæren i tillegg til å sjekke ut stjernene på himmelen.

Etter litt arbeid i triage-avlukket, oppdaget vi at spedbarnet var brudd så godt som vi ville kreve en C-seksjon. Etter timer med forbipasserende tid i triage-rommet, ble spedbarnet vårt levert av C-seksjonen klokka 10:41 27. april 2010. Hun ble tatt ut av meg i tillegg til å bli tatt bort for å få medisinsk behandling. Jeg husker ikke alle disse detaljene siden en søvnløs natt så vel som noen virkelig kraftige medisiner. Hun var 4 pund 6 gram og tilbrakte 9 dager i NICU. Annet enn vekten, var hun en ekstremt sunn jente.

Fordi vi er jødiske, på hennes åttende dag av livet, hadde vi en spedbarns navngivningsseremoni i det utvendige gårdsplassen til NICU med vår rabbiner så vel som NICU -sykepleieren vår. Vi kalte hennes stjerne Malia; Hennes hebraiske navn er Kochava Malka – Queen of the Stars. Navnene hennes har også husholdningens betydning; Hun er oppkalt etter min manns tante som økte moren til mannen min, så vel som etter min tante som giftet seg med en Holocaust-overlevende, så vel som de aldri hadde barn.

Nå er hun en fornøyd 14 måneder gammel. Hun er utviklingsmessig ideell på mål, samt sporer bunnen av kurven for høyde og vekt. Av en rekke årsaker prøver vi ikke en suksess baby.

Dette er historien om stjernens fødsel, som jeg til slutt oppdager å være fornøyd med.

Tusen takk til Jennifer for å dele historien sin. Hun er moren bak Kindercycle – www.kndecycle.org – som hjelper husholdningene å bli kvitt barnas ting de er laget med, samt få barnas ting de vil ha. Hun bor i Berkeley, California med sin andre halvdel så vel som 15 måneder gamle datter.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *