Uventet hjemmefødsel: Jeg hater det når det skjer!

Hjemmefødsel kan være et sjarmerende alternativ hvis du velger det og har det ideelle supportteamet – og møbeltrenser på plass – men det er ikke det jeg vil ha for meg selv. Etter min første arbeid og levering, tror jeg ikke at jeg er en god kandidat uansett. Jeg er klar over at jeg aldri fortalte deg om min looooong første fødsel med rookie -babyen min, Holden. Jeg vil fortelle deg en dag – eller i det minste skrive det ned så jeg ikke glemmer – men det er så mye mindre morsomt enn å tørke noens tushy, som er løftet til dette nettstedet, jeg vet ikke om jeg vil noen gang komme til det.

På grunn av min mye nyere arbeid som var fire timer lang (inkludert ventetiden og sparket tilbake til en epidural), regner jeg med at denne neste lille personen kommer raskt.

På dette tidspunktet kjenner jeg en håndfull (yep fem!) Kvinner som har hatt ikke planlagte fødsel hjemme, og alt jeg kan si er at jeg er livredd. Historiene deres er fascinerende; Med mindre du selvfølgelig er gravid, i så fall er de skremmende.

På alle fire i dusjrommet mens paramedikerne løper noen minutter for sent, og smårollingene dine sover. Wow.

I stuestolen mens ektefellen din laster opp bilen for helsevesenet, og han kommer tilbake for å få deg til å finne babyen kroning … dang.

Hvis jeg ikke gir deg nok saftige detaljer, kan du sjekke ut Kristen’s Home Birth Story.

La meg bare si at det å føle at babyens hode dukker opp mens jeg fremdeles er hjemme, bare 3 mil fra sykehuset, er noe jeg vil unngå.

Så hvordan må jeg forberede meg på verste fall?

En snill sjel over i BabyCenter -spalten vår antydet at jeg hentet en akutt barnefødselhåndbok, bare i tilfelle. Et sted i nærheten av inngangsdøren kan jeg lagerføre rene håndklær, skoliss og hva annet jeg er ment å ha (kokende vann?!). Jeg vil sørge for at tarpsene våre er innen rekkevidde, ikke begravet i skuret et sted når den store dagen nærmer seg.

Denne spesielle boka kommer sterkt anbefalt, men jeg finner ikke en papirkopi. Kanskje min ektefelle må laste ned Google e -boken.

Så jeg er åpen for alle ideer og råd, men vær så snill, ikke mye flere historier om hjemmefødsel.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *