(Noen av) huset vårt

Flytting av hus og utviklet vårt nye hjem har antydet mange en tur til Habitat, Homebase, Laura Ashley, Cath Kidston og selvfølgelig mange antikke møbelbutikker og raid fra min mors familie arvestykker (takk Mamma).

KJØKKJENTER!

Nå har malerne endelig forlatt, det er virkelig tatt form-en trendy blanding av det gamle med den nye fra Lloyd Loom antikke stoler og en re-polstret sjeselonga foreldrene mine begav oss til dynamisk habitat hengende lys og håndskåret lokalt hentet salongbord med Originale malerier og kunstverk mamma og jeg har kjøpt på utstillinger, fra kunstforhandlere eller stykker av lokale kunstnere gjennom årene.

Den lokale kunstneren Rosemary Abrahams ‘livlige moderne oljer med pasteller har mye i mitt hjem, sammen med originaler og utskrifter av nakenbilder av forskjellige artister.

Malerier, familiebilder og mange blomster gjør et hjem! … og antikke krystallkaranter, betydelige vaser, blomsterkanner og tekanner selvfølgelig!

Og vi elsker det!

Oliver slapper av bak en Cath Kidston -pute!

Over polstret den originale georgiske sjeselingen Longue ved siden av en lampe og trio av salongbord av Habitat.

Hver helg har sett oss invitere venner (som nedenfor med kameratene Rachael, Richard og deres familie) over for å glede oss over våre nye omgivelser- vi er så heldige å bo i en pittoresk landsby i Yorkshire, 20 minutter fra enten Harrogate eller Leeds sentrum med svimlende fantastiske utsikt fra vinduet vårt.

Vi forsømmer åpent landskap, en gård, pene hester beiter i nærheten som vi kan mate og en pen elv løper rundt nær oss (møtes på en svimlende pen ‘strand’ fem minutters gange fra huset. Vi har også en pen park, cricket Felt, tennisbaner og en boules rundt hjørnet- det er virkelig ideelt for vår lille familie.

Få en tur fra barna!

Jeg har ikke hatt sjanse til å ta bilder i hvert rom, men jeg deler noen få ektefelle og jeg har tatt av salongen og kjøkkenet, sistnevnte, et skreddersydd utstyrt kjøkken som solgte huset til oss på første utsikt og som er Drømmekjøkkenet mitt faktisk! Det er der vi bruker mange av tiden vår, lager, spiser, ler og underholdende selvfølgelig.

Jeg elsker det svart-hvite flislagte gulvet også, og kjøkkenlagringen fortsetter for alltid og rundt hjørnet også der et verktøyområde er gjemt bortideal!

Sammen med det tilstøtende konservatoriske lekerommet er kjøkkenet det mest dynamiske stedet i huset med gule benkeplater og knallrøde utstyrte persienner. De andre rommene i huset er alle krem (mandelhvite) med enten milde pastellrosa eller blå og turkise funksjoner, et myk tilfluktssted for oss alle …

Forhåpentligvis når vi kommer til det, vil jeg dele mye mer av hjemmet vårt med deg!

Jeg håper du liker huset vårt!?

Koble til alt om deg.

Kjøp min bestselgende bok i pocketbok eller lyd

Min debutbok er min guide til å overleve og trives på jobb og hjemme og gir innsikt i hvordan jeg kan skape et digitalt selskap eller gå tilbake til å jobbe med selvtillit.

Mumboss: The Truthful Mamma’s Guide to Surviving and Thriving On Work and At Home (UK 2. utgave)

Tilgjengelig på Amazon eller hørbar

The Working Mom: Din guide til å overleve og trives på jobb og hjemme (US/Canada Edition)

Tilgjengelig 8. september 2020. Kjøp nå på Amazon

Som det du har lest? Så hvorfor ikke følge Vicki på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest og Instagram

Aldri gå glipp av et innlegg!

Abonner på HonestMum for mitt ukentlige nyhetsbrev for e -post der jeg deler de nye blogginnleggene mine, bloggtips, invitasjoner, konkurranser og nyheter om min nye bok. Jeg deler aldri dine personopplysninger med tredjeparter.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *