Lag en Terry Pad til pumpedeler

Advertising Mom er en bloggforfatter i Chicago -området som har to ungdommer født ganske darn nær min. I tillegg til at vi begge hadde en seirende VBAC med nr. 2, og vi begge er i markedsføring, så vi var som, helt fineste venner, selv før vi noen gang virkelig hadde en samtale.

Hun jobber på heltid, så pumping er en del av hverdagen. Jeg føler for henne, siden jeg så hatet pumpen så vel som alle delene da jeg jobbet utenfor huset under Julians baby. Det var også tilfeldige drypp av morsmelk på pumpens bringe situasjon så vel som i noen tilfeller på fanget. Sorta Gross, selv om jeg ikke er sikker på hvorfor.

Frøken reklamemamma skapte seg selv en løsning. Hun kalte det “pumpedelene Terry -vesken”, så vel som en flott markedsfører, hun tilbyr oss på den ved å forklare problemet det løser:

Brystpumpen min kom med en skjemmende svart bæreveske (som jeg ikke bruker), men den inkluderte ikke en god service for å tilpasse alle pumpens deler så vel som tilbehør, hornene så vel som ventiler som kommer inn I kontakt med melk så vel som å rengjøres mellom pumpeøkter.

Siden jeg pumpet to ganger om dagen, vasket jeg de delene med måltidsvaskemiddel i tillegg til varmt vann i tillegg til å gi dem en forbannende tørking med papirhåndklær. De ser imidlertid aldri ut til å bli virkelig tørre.

Jeg hadde holdt dem i en gallon ziploc -veske i ryggsekken, men jeg likte ikke akkurat hvor tåket vesken ville endt opp med å bli så godt som jeg hatet å bruke fuktige deler. Jeg oppdaget også at rengjøring av Ziploc -vesken selv når en uke var vondt i baken. I tillegg til at jeg aldri var positiv til at det virkelig var rent.

Skriv inn pumpedelene Terry Bag!

Denne borrelås-lukkede posen, utviklet av meg, så vel som sydd fra et gammelt håndkle av min fantastiske svigermor, holder alle pumpedelene mine i tillegg til dobler som en fangstute for meg, og beskytter arbeidsbuksene mine mot utilsiktet melk drypper.

Ingen mye mer fuktige horn så godt jeg kan kaste det i tøyet hvert par dager!

Fint arbeid, MM!

Relatert aktivitet: Pumpejobben (del historien din!)

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *