Kast en innside-outside-fest

Din 40. ukentlige utfordring er å feire at babyen din har vært på utsiden lenger enn hun var på innsiden! Det er mange morsomme måter å feire denne milepælen på. Vi har gjort cocktailer og sushi (bildet) og en mødre natt ute på boblebadene i det siste.

Min innside utfest ovenfor var på Blowfish Sushi i San Francisco. Jeg tror jeg til og med hadde på seg urolige hæler. Jeg spiste absolutt rå fisk og drakk pene cocktailer med mine fantastiske venner. Med mindre du for øyeblikket er slått opp, foreslår jeg å krangle en posse av kjærester og gjøre alle de tingene du ikke fikk lov til å gjøre (i god samvittighet) mens du er gravid, ting som:

Drikk vin

Spis myk ost

Luxure i et hot-tub

Ri en struts eller mekanisk okse

GO BUNGEE JUMPING

Dette er bare mine egne ideer, kanskje du dør for å brenne en duraflame -logg eller unne deg en annen aktivitet som har oss til å lure på om det er så ille for gravidene, hvorfor gjør vi disse tingene mot oss selv i det hele tatt … har det!

Del ideene dine i kommentarene for å inspirere en annen mor. Eller identifisere oss på Instagram med #rookiemoms slik at vi kan skåle deg med champagne!

Ikke klar for dette eventyret? Velg en ny utfordring fra listen vår med 52 ukentlige utfordringer for nye mødre!

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *