Vert en plaggbryterfeiring

Ni måneder, ni måneder ute? Noe sånt. Din 46. vanlige vanskelighetsgrad er å skaffe deg noen nye klær som du vil glede deg sammen med en ettermiddag med kjæreste hilaritet alt på bekostning av noe agurkduftende helseklubbvann. Hvem er forberedt på å bytte klær?

Rookie Mommies Vanskelighetsgrad #46-

Vert en plagg -bryterfest

Vi har påpekt dette konseptet akkurat her så vel som der, men nå presenterer jeg instruksjonene på nøyaktig hvordan jeg kan kaste en grunnleggende, men storslått kvinnes plagg på egenhånd.

Jeg har ikke holdt færre enn ti klærbytter med mine elegante gode venner, i tillegg til at de gyte minst tre forstått kopikater. For plata er dette mye bedre som en ikke-barn-tillatt begivenhet (eller bare forhåndskrypere), så la far ta Bambino ut for en tur mens du får litt velfortjent kjæreste-tid. Hele arrangementet kan ta mindre enn to timer.

Her er trinn-for-trinn til planlegging så vel som hosting:

Stake ut en dag. Arbeid med partneren din eller barnevakt for å oppdage en flott dag for byttet. Planlegg rundt lur i tillegg til å prøve å forhindre måltid for å sikre at du ikke prøver å være Martha Stewart mens du løper rundt på boarealet ditt.

Inviter damene. Send ut en evite til alle dine potensielt klare venner.

Rens. Sett av en flott time i tillegg til å rense garderoben din med ting du ikke har brukt på et år eller ikke ville ønske å bruke idealet nå, selv om den aktuelle omstendigheten ga seg selv. Vær brutal. Hvis du føler de som snur frustrerende kroppsproblemer etter fødselen, kan du få en god god venn til å hjelpe. (Gjør ekteskapet ditt den lille fordelen av å ikke spørre den andre halvdelen din om “rumpa ser enorm ut i dette” siden det mest sannsynlig gjør det!)

Handelsvarer. Rengjør i tillegg til å brette tingene for byttet. Bust ut jernet til og med. Produser en egen pose med klær så forferdelig at du vil bli flau for dine gode venner å se (for eksempel fargede tee-skjorter)-disse kan gå i gjennomgangsstabelen (modellert av Whitney som “før”)

Tenk på nøyaktig hvordan du setter opp ditt område for arrangementet. Er det et speil nyttig i boarealet, eller må du også pene plassen din? Er det område for å henge klær? Hvis du har plass til å “varer” tingene dine, er det litt morsommere å “handle”.

Gjør bitindikasjoner – Bruk datamaskinen eller komponer på indekskort hva klassifiseringene av plaggene er for å sikre at gjestene kan slappe av tilbudene sine. (Last ned etikettene våre her.) Og ha noen blanke etiketter som tilbys for dagen.

På dagen for arrangementet:

Rydd opp, bruk bedårende undertøy, få noen forretter eller la dine gode venner ta dem med, i tillegg til å vente på alle for å gi deg nye klær! Vi begynner normalt å surfe på haugene tilfeldige tilstrekkelige, så vel som å prøve ting her så vel som der. Når du prøver på en bedårende spangly kjole, er det rettferdig spill for noen andre å ta en tur på det. La dine gode venner velge som virkelig ser fineste ut i det. Jeg er beryktet for å prøve å få tak i alles gode ting.

Etterpå kan du få noen til å hjelpe deg med å tonn på bilene og lastebilen eller ta ting direkte til veldedighetsorganisasjonen.

Merk: Vi har ofte et tak i posekategori, barsel, herreklær, sko, samt spedbarnsklær. Spedbarnsklær så vel som girbytter er også en utmerket idé, men denne feiringen er noe for deg.

Hvis du fremdeles ikke er overbevist, er her de åtte viktigste grunnene til å holde et klærbytte:

Spis drikke i tillegg til å være lystig (bare enkel snacks samt helseklubbvann)

Nyt en morsom ettermiddag med venner

føler deg bra med å bidra til en fortjent årsak

Få en haug med nye klær gratis (spesielt flott hvis du har en endring av mamma!)

Få tillatelse til å kjøpe et par nye stykker for all din sparsom

Spill dress-up samt bli dum

Rens deg selv av uønskede klær

Gift den nylige høytiden (jeg liker å holde min i januar)

… Jeg går av såpekassen min nå.

Så, liker du eller skyver plaggbryteren for mødre?

Har du totalt denne utfordringen? Liker det eller ikke liker det, fortell oss nøyaktig hvordan det gikk:

Kommentar nedenfor.

Del et bilde med oss ​​på Facebook.

Chat med oss ​​på Twitter eller Instagram i tillegg til å bruke hashtaggen #rookiemoms.

Link til din egen blogg publiser om denne vanskeligheten i kommentarene.

Eller fest det til senere!

Pin det for senere-

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *