Teknisk tirsdag: La YouTube sjekket ut til barnet ditt

ungdommer som skjermer, Amirite? Jeg er utsatt for å føle meg skyldig over alle typer sekunders skjermtid på ungdommene mine har, så jeg minner kontinuerlig meg selv om at det er så mye fantastisk akademisk materiale på TV så vel som på våre mobile enheter, at deres gevinst tilgang til digitale ting er Virkelig en del av en sunn, balansert kostholdsplan med medier for en barn fra det 21. århundre. Det er tid for bøker så vel som det er tid for apper.

Og det er slags noe i mellom …

Jeg endte nylig opp med å være bevisst på det store antallet videoer på YouTube som er barns fotobøker som ble sjekket høyt. Noen er amatørproduksjoner; Noen er markedsføringsvideoer produsert av forlagene; Noen er animerte versjoner av boken; I tillegg til at noen bare er typiske mennesker som snur, sider han.

Jeg skal publisere mange lenker til dem her, men først, siden det også er så mye dritt på YouTube, foreslår jeg at du produserer en bestemt spilleliste med videoer du liker å vise barnet ditt, for å sikre at du raskt kan oppdage dem igjen. (Stort ungt tips: Vi har lagt til videoene som er i orden for at ungdommene våre skal se på vår “favoritter” -oppføring innen YouTube, så vel som de forstår at det er det eneste stedet de er i stand til å navigere på egenhånd. Hvis de vil ha For å bla gjennom “The Poultry Dance”, må en voksen se over å ta på seg for å sikre at de velger et godt resultat.)

Hvis du bare vil bruke denne spillelisten med fotobøker, har jeg lagt den på rookie-mødrene våre knapt brukte YouTube-kontoen. Noen videoer har annonser foran seg, så vel som jeg beklager det.

Dette er hva jeg fant:

Barnyard Dance av Sandra Boynton
Eric Carle leser den ekstremt sultne larven
Ikke la duen kjøre bussanimasjonen
god natt måne
Det er en alligator under sengen min – Les av Mercer Mayer – litt skummel
Todd Parr leser “Dette er håret mitt”
Lese høyt! miljøvennlige egg så vel som skinke
Knuffle Bunny av Mo Willems helt gratis (lest av Kendan Lovell)
Caps for salg
Hvor de ville tingene er (også litt skumle)
Isbjørn isbjørn, hva hører du
Antagelse nøyaktig hvor mye jeg liker deg ~ skrevet av Sam Mc Bratney ~
Hvis du gir en mus en informasjonskapsel

Og akkurat her er de alle, etter hverandre:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *