Morsomme vårfamilieaktiviteter

deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Å være en sunn mor handler ikke bare om å rasle opp sunne måltider for deg selv og holde deg selv i form; Det handler om å sørge for at barna gjør det samme!

Når du ikke sørger for at barna tupper inn sunn mat, kan du holde oversikt over treningsnivåene og tilbringe litt god kvalitet med dem også. Nå som vintersesongen er praktisk talt, er det mange ting å gjøre som er morsomt når solen kommer ut. Her er noen ideer for å få deg i gang.

Ha en piknik

Enhver unnskyldning for å få barna utendørs er en unnskyldning verdt å lage. Planninga Picnic kan være så gøy fra start til slutt. På en solskinnsdag kan du få barna på kjøkkenet til å lage sunne godbiter og snacks, og hjelpe dem med å pakke det inn i en hemmer.

Forsikre deg om at du tar en frisbee for å leke med etter at du alle er matet!

Gå på camping i bakgården

Denne finurlige, men fantastiske ideen er flott for barn. Barn elsker å lage sine egne tettheter, så sett opp et telt for dem i bakhagen, og de kan lage en ute!

Når det blir mørkt, blir du med dem for å fortelle hverandre skumle spøkelseshistorier!

Ponni ridning

Å dra på en ponniskur er en flott måte å tilbringe tid med barna dine, og ha det veldig gøy selv! Ridesentre tilbyr ofte korte leksjoner, eller korte turer inn på landsbygda. Barn vil elske ponniene, og du vil glede deg over utsikten.

Gå til dyrehagen

Hvis du tror at barnet ditt kan være litt nervøst for at hesten traver bort med dem, kan det være like gøy å ta dem til en dyrehage. Faktisk tilbyr rikelig med dyrehager et rutområde der barna kan kjæledyr og mate små dyr – som ponnier – slik at de kan få tak i dyreriket.

Dette innlegget ble brakt til deg av Horse Gear og Ridingboots ‘spesialiserte ridestyring.

Av Danielle Webb for Healthy Mothers Blog Magazine

Danielle Webb er en travel blogger, kreativ og mor til en som regelmessig deler hennes eventyr og forslag i håp om at hun vil inspirere og veilede foreldre, som så mange har gjort før henne.

*Denne korte artikkelen ble opprinnelig dukket opp på Healthy Mothers Magazine 25. februar 2013.

Link til dette innlegget: morsomme vårfamilieaktiviteter
Relatert Det er sesong-til-skole-sesongen-tid å begynne å lage mat med barna!

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *