#DadBoss-intervju med den profesjonelle fotografen Tomasz Laskowski

Det er en fryd å ønske Dublin-baserte dokumentarfotograf Tomasz Laskowski velkommen i et intervju for min #DadBoss-serie. Bildene hans spenner over typiske rutinemessige husholdningsdager der ingen poserer, eller ser på kameraet, i tillegg til eksperter på jobb. Sykkelmekanikk, offentlige foredragsholdere, golfspiller, barberere. Han er også en far til to, og fotograferer barnet sitt så vel som barn mest.

Hvordan gikk du etter i tillegg til å oppnå din nåværende innovative jobb?

Jeg kjøpte det aller første videokameraet mitt da ektefellen min ventet med barnet vårt for åtte år siden. Jeg trodde det kunne ta noen bilder av datteren min, pluss at jeg gjorde noen grafisk stil den gangen, jeg ville være i stand til å ta bilder i tillegg til å bruke dem der. I løpet av tiden oppdaget jeg at jeg mistet renten for grafisk stil, i tillegg til at jeg endte opp med å være mye mer lidenskapelig opptatt av fotografering, så jeg har konsentrert meg om sistnevnte.

Arbeidet mitt vokste også organisk. Jeg har et videokamera som jeg bruker mens jeg koster tid med barna mine, som jeg tar ut med meg daglig. Det er lignende for ungdommene mine som har fått meg dit jeg er i dag. De viste meg at de mest betydelige dagene i livene våre er forkledd i rutinemessige så vel som monotoni, at det er magi i det verdslige så vel som sjarm i kaoset hvis vi bare er forberedt på å stoppe og gjenkjenne det. De er en håndfull, men raskere enn vi forventer at de vil ha førerkort i tillegg til å fylle ut college -applikasjoner .. FRECKLES vil visne, i tillegg til at det ikke vil være mye mer flekkete fingeravtrykk på vinduene. Bildene mine er en metode for å besøke de gangene, så vel som vil overføre meg tilbake til disse øyeblikkene. Jeg prøver så vel som å fange den magien for mine egne klienter også.

Hva er fordelene med å jobbe innen fotografering, i dag?

Kunnskap er overalt. Uten å forlate hjemmet så vel som koster en enkelt cent, har vi fått tilgang til alle slags klasser, opplæringsprogrammer, forelesninger og leksjoner. Ingenting sånt var noen gang mulig før. I tillegg er muligheten for å koble til andre mennesker takket være nettet en gave. Du kan finne folk du beundrer eller vil jobbe med eller bare be en bekymring til, i løpet av få minutter nå.

Hva er de viktigste vanskene du takler som fotograf?

Det er forskjellige vanskeligheter både fra et selskap så vel som innovativt perspektiv. Som selskapseier har jeg å gjøre med nøyaktig de samme vanskene som enhver type annen liten virksomhet: markedsføring, pengestrømning så vel som så videre.

Som kreativ kan du stille spørsmål ved den høye kvaliteten på ditt eget arbeid eller ha tider der du sliter med å produsere noe nytt.

Arbeidets natur er at du aldri forstår hva du vil skape. Alt arbeidet mitt er dokumentarbasert enten det er for en klient eller for moro skyld, slik at ingen poserer så godt som jeg aldri setter opp lys. Som et resultat har jeg ikke full administrasjon over scenen så godt som jeg må metode det som et puslespill. I tillegg til at det alltid er en bekymring, at jeg kanskje denne gangen ikke kan løse det spesifikke puslespillet.

Hvordan tilbyr du de uunngåelige UPS så vel som nedturer med å leve et innovativt liv, og kontinuerlig skyver kunsten din ut i verden?

Jeg prøver å huske på at feil ikke er slutten. Se på ungdommer når de oppdager å gå. Se for deg hva som ville oppstå hvis de aller første gangene de prøvde så vel som mislyktes, vil vi si: “Vel, du har prøvd, du gjorde ditt beste, kanskje er det ikke noe for deg”.

Barn fortsetter frem til de lykkes. Det er en viktig leksjon. Når du mislykkes, kommer du opp igjen og tar sikte på å trives.

Kan du dele noen form for forslag for å bygge tillit?

Jeg oppdager at hvis du aksepterer fiasko som en rutinemessig del av reisen, føles turen lettere. Det frigjør deg.

I tillegg er folk vanligvis hyggelige, vet du? Selv når de oppgir “nei”, er det ekstremt sjelden et fryktelig “nei” som er utviklet for å skade deg.

Du krever å øve. Ting blir enklere med tiden. Å ta bilder, håndtere folk, du nevner det, du oppdager ved å gjøre det så bra som selvtillit kommer.

Hva er ditt yrkehøydepunkter til dags dato?

For rundt et år siden ble min hverdagslige bildeserie valgt opp så vel som omtalt av Huffington Post, deretter av andre mennesker så vel som nettsteder på nettet. Det var en helt ny opplevelse for meg, men så gledelig å oppdage andre satte pris på arbeidet mitt. Denne eksponeringen har resultert i nye kontakter så vel som åpnet dører for meg. I tillegg var det en slags validering at det jeg gjør, ikke bare har verdi for meg selv.

Jeg har nå behandlet det nasjonale irske cricket -teamet, fotografert arrangementer på Dublin Google HQ, fornøyd noen fotogalleri -kuratorer, så vel som jeg jobber på et dokumentarisk husholdningsfotograferingsverksted.

Hvem påvirker deg?

Jeg prøver å fotografere fra et gatefotograferingsperspektiv. Jeg liker den fotosjournalistiske stilen så vel som dokumentarmetode for fotografering HMens den typen bilder typisk skildrer krig, død, fattigdom, så vel som tristhet, ser jeg ut den andre metoden så vel som funksjonslykke, glede og entusiasme som er synlig i ‘The Every Day’. Det er mange profesjonelle fotografer som påvirker meg av forskjellige grunner: Alain Laboile, Izabela Urbaniak, Kirsten Lewis for å nevne noen.

Hva er den største veiledningen du har fått?

Vi endte opp med å være det vi tror på.

Hva er dine virkelig håp så vel som mål for fremtiden?

Jeg vil fortsette å fotografere familien min. Det er min aller første prioritet. Jeg vil fortsette å ta bilder av ungdommene mine som vokser opp .. spiser pannekaker til frokost i tillegg til å hoppe i sølepytter på metoden til skolen .. de vanlige vanlige dager som vi vanligvis tar for gitt. Jeg vil spare så vel som frelser dem alle. Jeg vil være i stand til å huske på dem nøyaktig som de var. Ufullkommen så vel som uryddig, men likevel fantastisk. Jeg tror det kan bli vanskeligere da de endte opp med å bli eldre, men jeg vil prøve å fortsette å fange dem.

Jeg vil vokse som fotograf. Jeg vil fortsette å fotografere andre husholdninger i tillegg til å la dem nyte disse minnene også. Jeg vil også fortsette å fotografere lidenskapelige mennesker, det være seg en kjøretøymekaniker i en liten butikk, folk som jobber på et whisky -destilleri eller en anleggsgartner som produserer en ny hage. Jeg liker å fotografere normale, vanlige mennesker som liker det de gjør.

Definere suksess?

Suksess er annerledes for alle i både skala og kvalitet. Når du tror deg selv å lykkes i ett område, ser du naturlig etter neste utfordring. Suksess er reisen så vel som realiseringen av en idé. produsere det du forestilte deg.

Facebook –
Nettsted –
Instagram – @dayinlife.ie/

Kjøp min bestselgende bok i pocketbok eller lyd

Min debutbok er min guide til å overleve så vel som å trives på jobb så vel som hjemme, samt gir innsikt i nøyaktig hvordan jeg kan produsere et digitalt selskap eller komme tilbake til jobb med selvtillit.

Mumboss: The Truthful Mum’s Guide to Surviving Aswo Thriving On Work så vel som på House (UK 2. utgave)

Tilgjengelig på Amazon eller hørbar

The Working Mom: Din guide til å overleve så vel som å trives på jobb så vel som på House (US/Canada Edition)

Tilgjengelig 8. september 2020. Kjøp nå på Amazon

Liker du det du har lest? Så hvorfor ikke overholde Vicki på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest samt Instagram

Aldri gå glipp av et innlegg!

Abonner på HonestMum for mitt vanlige e -postnyhetsbrev der jeg deler de nye blogginnleggene mine, bloggtips, begivenhetsinvitasjoner, konkurranser samt nyheter om min nye bok. Jeg deler aldri dine personopplysninger med tredjeparter.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *